Tävlingspremiär!

Ja äntligen var det dags för tävlingspremiär! Det har verkligen kliat i fingrarna och sprätt i benen de senaste dagarna, så sugen har jag varit på att få tävla igen. Så i helgen var det dags och det var så kul som jag hade hoppas på, om inte bättre! 
 
 
Harald och jag hängde med hans familj till Nyköping OKs tävlingar, och över natten nattade vi i deras stuga på landet. I lördags var det individuell "långdistans" och i år springer jag ju i D21 vilket innebär tuffare motstånd och längre banor. Det är inget som "skrämmer" mig men jag var lite orolig att jag inte skulle orka springa då löpning inte prioriterats i min träningsplanering det senaste. Tydligen har nog mina två intensiva månader på posten varit bra träning för alltså det gick bra, jag kunde springa utan problem! Teknikskt sett var det kanske lite värre men inte konstigt,,, såhär i början av säsongen är nog de flesta oslipade diamanter. Jag hade riktigt kul ändå och det var så härligt att vara på ett TC fyllt med vänner. 
 
 
Idag stod stafett på programmet och eftersom jag var ensam ifrån Uddevalla OK sprang jag i ett kombinationslag med Matilda M och Synnøve B. Vi gick för att ha skoj, utan några resultatmål vilket gjorde att jag kunde sticka ut på första sträckan utan press och förväntningar. Det var så skönt men det var svårt att njuta för oj vilken brötig terräng det var och oj vad trött i benen jag var sedan gårdagen. Jag ville ändå försöka göra ett bra lopp så jag fick verkligen kriga för att hänga på täten. Det fungerade de första sträckorna men på mitten blev det tungt och jag tappade både ork och fokus. Trots det kunde jag växla över på en 14de plats endast 6-7min efter täten så jag är väldigt nöjd med min insats!  
 
 
Det har varit en fin helg då jag fått träffa många vänner, tävlingspremiärat och solat i vårsol! 
 
Foto: Jeanette Jönsson Hellstadius 
 
Nu känner jag mig som Svante på bilden, helt slut i korppen och jag vill bara krypa ner under täcket och sova! 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor Gustafsson

Moa!
Vad härligt att du har det härligt och lika fina bilder som alltid!
Pusselipuss från mamma Elle

2017-03-27 @ 09:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback