FLWR PWR

Flower power i solnedgång | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Hej. Hur mår jag? Jo Jag mår bra, riktigt bra faktiskt och det känns så skönt att ärligt kunna säga det. Den senaste tiden har varit jobbig då jag har haft stor press på mig och känt mig deppig och liksom nedstämd. Nedstämd har jag känt mig till och från i snart ett år och det är många gånger jag vaknat och inte velat kliva upp. Jag vill bara ligga kvar och gömma mig från allt och alla och slippa ta tag i dagen. 
 
Detta har gjort att jag tagit kontakt med en kurator som jag varit hos några gånger för att prata om varför jag känt mig nedstämd när mitt liv innehåller så mycket fint. Vi har pratat och disskuterat och nu förstår jag varför. Och det att förstå har gjort en jätteskillnad inom mig. 
 
Innan har jag klankat ner på mig och fått dåligt samvete för att jag känner mig nedstämd då jag inte har något att klaga på. Förstår ni? Jag har liksom ett kul jobb, en underbar pojkvän, en fungerande kropp och världens bästa vänner och familj... Hur kan jag då må dåligt och känna mig deppig? Varför är jag inte lycklig? Vad är det som saknas? Detta har gjort att jag hela tiden sökt efter något nytt men nu när jag förstår är det så uppenbart och jag mår bra. Jag har det jättebra och jag är så tacksam för livet. 

Btw så gick jag inte vidare med någon av de ansökningsprover jag gjorde... Alltså så tråkigt, jag som kämpade, stressade och pressade mig så... Aja... Men vet ni? Life goes on och jag har sökt massa annat kul inför hösten! Tack till alla som tipsade mig om utbildningar, bäst är ni!  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback