In the city by the beach

Hello! Just nu är klockan halv nio här i Brisbane och det är en av de dagar som jag eftermiddagslektioner på. Jag har precis ätit min standardfukost här nere besående av grekisk youghurt med mango och en toast. Idag är det fredag och det innebär att det är dags att avsluta veckans tema i skolan. Vi har jobbat med miljön och ska jag hålla i en presentation om Aralsjön och dess ödersdigra historia. Jag jobbar med presentationen nu för jag har inte hunnit klart i veckan... så det kommer nog gå lite sisådär haha. 
 
Istället för att ha ägnat all min tid åt presentationen har jag i veckan hängt i South Bank bland annat. Det är en konstgjord strand/pool mitt i centrum där man kan hänga på beachen och bada fast att man är mitt i staden. Hur bra som helst! Ligger bara några minuter från skolan så vi brukar dra dit innan eller efter. 
 
En annan bra grej med South Bank är att de har flera grillar i området som man tänder med bara ett kapptryck. De tvättas och hålls fräsha av "kommunen" så man behöver inte tänka på något, förutom att ha med sig mat att grilla och något att äta med. Igår kväll efter skolan drog jag och några grils till just South Bank för att grilla och det blev en riktigt mysig kväll med tjejsnack och skratt! 
 
 
 
Emilie, jag och Sara vid stranden i South Bank | Foto: Kelly Morrenhof
 
Imorgon väntar en tidig uppgång för då ska jag åka med skolan till Byron Bay. Där är det surfning som gäller och det ser jag fram emot! 

Kommentarer
Postat av: Lusen

Det låter fantastiskt!! Jag ÄLSKAR Byron Bay, hoppas ni får det bra 😍😍😍

2017-11-24 @ 09:51:01
Postat av: Lusen

Plus du är så jäkla snygg! Jättefina bilder, kul att hänga med på resan 😘

Svar: Meen gulle!! så kul att vara igång!<333
Moa Gustafsson

2017-11-24 @ 09:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback