Ups and downs

Min EF-skola
Nej men hej från andra sidan jordklotet, hur är det i Swedenland? I Austraialand blir livet lättare för varje dag och det känns bättre och bättre, men nu är jag besviken över att jag inte har en plats i fotografikursen förrän i januari... jag menar va fan kom igen det är ju därför jag är här... så ja det sög ju... 
 
Min värdfamiljs hus i Alexandra Hills
 
I förra inlägget berättade jag om chockboendet och ja, chocken har lagt sig men smutsen återstår... eller i veckan har jag faktiskt städat endel, bland annat torkade jag alla hyllor i överskåpen där tallrikarna och glasen står för de var täckta av ett lager med matfett :):):) 
 
Jag känner mig inte helt tillfredsställd med situationen men jag trot det beror på att jag inte har en rutin och att jag inte riktigt vet hur jag ska göra för att få till allt jag vill få till.
 
Jag har nämligen endel önskemål som jag vill att denna resa ska innehålla och det är är: Lära mig engelska, Foto, Upptäcka naturen, Lära känna Australiensare, Träna/orientera och såklart lära känna nya vänner i skolan.
Kelly till vänster är min rumskamrat och Sara till höger började samma dag som jag
Än så länge går det bra att lära mig engelska, det är dock en väldig omställning att endast prata på engelska men väldigt kul! och att hitta vänner i skolan går också framåt men det är lite svårt för de flesta började i september och har redan bildat sina gäng. Träningen fungerar än så länge bra och idag, lördag, är det dags för min första orienteringsträning, och det mitt i Brisbane!
 
Fotot, upptäcka naturen och lära känna australiensare går det lite trögare med men jag har ju bara varit här i en vecka så det är ju inte så konstigt. Men jag hoppas att jag klurar ut något bra sätt att uppnå de flesta av mina önskemål på. 
 
Imorgon, söndag, ska jag och Krystal (tjej som jag lärde känna när jag tränade med Järla i våras, men hon kommer från Brisbane) åka till Guldkusten och springa, får se hur det går för jag ska tydligen ut ikväll!  
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor Gustafsson

Hello Moa down under!
Lycka till i Australien! Det kommer att gå bra
Och som vanligt fina härliga bilder! Vi ses till jul!
Pusselipuss från Mammaelli

2017-11-19 @ 14:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback