En dröm går i uppfyllelse!

Foto Elin Månsson
 
Och det är inte vilken dröm som helst utan en dröm jag drömt sedan högskoletiden då min kamera var ny och jag precis hade fått kontakt med hela världen genom cyberspace. Det känns alltså väldigt, väldigt mycket och betyder väldigt, väldigt mycket att denna dröm ska slå in, och det om bara två veckor. 
 
Jag ska flytta till Brisbane, Australien, för att studera engelska och foto. Drömmen om att plugga foto och engelska utomlands ska slå in (peppar peppar) och jag är så taggad. Jag kan knappt tro det själv när jag sitter här och skriver, det har varit i mina tankar så länge och att nu veta att det ska bli av är magiskt. Det liksom pirrar i mig när jag tänker på det och jag ler så stort inombords att jag nästan spricker. 
 
Jag åker den 11/11 och kommer hem den 25/3 så jag blir borta i 4,5 månad ungefär. Jag hoppar över en slaskvinter på västkusten och drar en solstingssommar på Australiens östkust istället. Det kommer att bli varmt, och ni som känner mig vet att hetta kanske inte är mitt bästa klimat, men jag tror att jag överlever ;)
 
Men allså wow vad jag är lycklig över att jag ska göra detta. Finns inga ord, det ska bli så häftigt! Nu håller jag på med de sista förberedleserna och nervositeten stiger för varje dag som går. Hur ska det bli? Har jag sökt rätt visum? Bokat rätt flyg? Har jag plats på skolan? Vet de att jag kommer? Kommer jag bli besviken? Det återstår att se och jag försöker ha ett öppet sinne! 

Kommentarer
Postat av: Elvira

Massor GRATTIS Moa!!! Hoppas du får det riktigt riktigt bra :D

Svar: Tack Elvira!!
Moa Gustafsson

2017-10-30 @ 10:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback