Sunset walk

 
Hej från sjukstugan! Eller föredetta sjukstuga rättare sagt. Jag är frisk nu och tränade mitt första pass på över en vecka igår. Det var skönt men idag har jag endel muskler som gnäller, träningsvärk tror jag det kallas. Jag körde styrka med klubben, och igår var det jag som var ansvarig och höll i passet. Jag gjorde ett klassiskt cirkelpass med olika övningar för bålen, jag tror dem tyckte det var kul, trötta och svettiga blev dem i alla fall! 
 
Annars när jag var sjuk har jag inte gjort mycket. Jag har inte haft något jobb och vädret har varit kasst så att vara inomhus blev ett faktum. Men när solen väl visade sig (läs när regnet inte öste ner) var jag bla ute och plockade svamp med Linnea, eller på promenad med kameran. 
 
 
Att gå på promenad är en typisk höstgrej för mig. När säsongen är över och jag drar ner på träningen tycker jag det är jätteskönt att ta en promenad för att tänka, men också för att ta tillvara på vädret och dagen. Jag är ute och går i uppåt två timmar varje gång. Oftast är det utan musik i öronen för att lyssna på naturens egna ljud tycker jag är otroligt rogivande och ger bättre tänk. 
 
Idag gick jag till ett utav mina favoritställen för att fånga utsikten i solens nedgång, visst var det fint? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback