Golfproffs

 
Malin och jag är golfproffs to be och det tack vare Mattias som tog med oss på en rejäl lektion i tisdags. Kvart över fyra rullade Malin och jag in på Holma golfcenter i Brastad där vi mötte upp Mattias. Mattias har vi känt jättelänge via orienteringen men nu på senare tid har han lämnat skogen och övergått till gräsmattor istället. Nu vill han att vi ska gör det samma. Haha nej kanske inte men vi ville i alla fall lära oss mer om golf och träffa Mattemannen såklart. 
 
Jag har ju testat på golf några gånger innan men jag kände mig väldigt osäker på min sak när vi stod där på rangen och övade. Tillsut fick jag till några riktigt bra slag, så bra att Mattias till och med blev imponerad! Det var kul! Malin däremot hade aldrig hållt i en äkta golfklubba så för henne var det ännu svårare att komma in i slagen. Eller jag vet inte ens om vi kom in i slagen, men vi blev lite bättre i alla fall. 
 
När rangebollarna var slut tog vi oss an en 9hålsrunda. Mattias hade tänkt att det kanske skulle ta 1,5timmar men med två golfproffs to be med sig tog det hela 3 haha! Solen gick ner och vinden ökade och våra fingrar stelnade mot slutet. När vi äntligen var klara var det helt mörkt och Malin och jag drog upp temperaturen och statte på stolsvärmen på bilfärden hem. Det var, trots väldigt många dåliga slag, kul och jag vill absolut spela fler gånger! Tack Mattias för att du tog dig tid!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback