Besök hos Malin i Ischgl!

 
Vilken härlig vecka jag har haft! I måndags flög jag till Österrike för att hälsa på Malin som säsongar i Ischgl. Vi har inte setts på fyra månader så gissa om jag var glad när jag fick krama om henne! Hon mötte upp mig på tågstationen och sedan dess har våra munnar gått i ett. Vi har skrattat och pratat i kapp om allt vi varit med om de senaste månaderna, mycket snack vill säga! 
 
Malin säsongar alltså i Ischgl och hon åkte iväg ungefär samtidigt som jag till Australien. Hon jobbar på ett hotell i byn och på fritiden svassar hon runt i backarna. Den första heldagen vi hade tillsammans hängde vi faktiskt inte bland alptopparna.. Istället åkte vi längdskidor och på kvällen lyxade vi till det med fil och flingor till middag. Malin var så snäll och bodde med mig och "hotellet" vi ägnade nätterna var litet, snett och charmingt!
 
 
 
 
 
Första gången jag fick uppleva alpskidåkning! Så kul och vackert! Jag hade mjölksyra i låren i varje backe, så långa var pisterna! Det kombinerat med bra väder och Malin som guide gjorde upplevelsen toppad! Vi kunde åka olika backar en hel dag och då hade vi ens åkt alla!  Det är verkligen stor skillnad om jag jämför med de svenska skidorterna. En nackdel var dock att de inte pistade varjedag... Det var synd för backarna fick fort snöpucklar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ischgl | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
Men alltså titta så härligt vi har haft det! Ischgl visade sig på sin bästa sida och jag hoppas att jag får uppleva något liknande igen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback