Seger

Jag vill inte lämna förra veckan riktigt än trots att jag har massor av kul som väntar framöver. Det var en väldigt bra vecka sist och precis som jag nämnde nedan avslutade jag den med sprint i Lysekil. 
  (null)
 
Linnea och jag lämnade Uddevalla och åkte västerut på söndagsmorgonen till dubbelsprinten som Stångenäs Ais arrangerade. Vi sprang alltså först ett sprintlopp och sedan ett till några timmar senare, eller vi och vi, syrran agerade fotograf då hon var sjuk, men jag kunde springa på under båda loppen. 
 
Prestationen blev en blandning av bra och dåligt utförande. Kroppen kändes seg och huvudet lite bakom flötet. Jag gjorde många dumma grejer men lyckades vända situationen snabbt. Under lopp nummer två var kroppen med mig betydligt bättre! Det var kul att känna men vaderna svek mig mot slutet. Jag måste ta tag i mina tåhävningar!
 
Det blev seger, och seger är alltid en seger så jag är glad! Vi firade med kebabrulle och solbadning ute på klipporna! Vilken dag! 
 
Nu är jag tillbaka i Göteborg igen och i veckan väntar en del träning, en del kompishäng och sist men inte minst så kommer Ebba hit och hon kommer för att stanna! Ebba ska nämligen också arbeta på Volvo i sommar, tyvärr inte på Lundy men vi kommer att bo 500meter ifrån varandra i Studiegången! Vilken grej va! Tagga tagga tagga! Vi startar upp sommaren tillsammans med Summerburst så okej, denna veckan kan börja! 
 

Lit lit lit

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag älskar maj. Det gör jag fortfarande, och mer dessutom. Jag tror ni nickar med mig när jag säger att årets majväder har imponerat och inte svikit oss, för alltså hur gött har vi inte haft det!? Det har varit över 20 grader i tre veckor och mer ska det bli!? 
 
Denna vecka har jag tagit tillvara på alla ljusa timmar på dygnet jag kunnat och det på bästa sätt genom träning och kompishäng. I måndags var det discgolf och grill som gällde, i tisdags ol-intervaller, i onsdags suishi-picknick med syrran och sedan Oskar Linnros på Liseberg med Line, Andrea och Josefine!! 
 
 
 
i torsdags sprang jag långpass själv men badade kvällsbad med studie-g-people
 
 
i fredags grillade jag med ett gäng från klubben 
  
 
och idag lördag åkte jag rullskidor med Malin i böljande landskap och sedan badade vi i havet! Maxad vecka or what?!
 
 
 Veckan kommer avslutas med sprint ute i Lysekil imorgon och det ser jag fram emot! 
 

Volvolife

Hej!
 
Mina dagar är fyllda av saker att göra från tidig morgon till sen kväll vilket gör att tiden går jättefort. Jag är redan inne på min fjärde volvovecka och lika så min fjärde i Gbg. Jag jobbar, tränar och umgås med alla de andra orienterarna i Studiegången (stället där jag bor i gbg) och For your information hittade jag ingen ny buske att förälska mig i under min cykeltur i fredags, men ett par nya skrapsår och bättre koll på Skatås alla stigar fick jag. Idag tänkte jag utforska dem på nytt men innan dess ska jag spela frisbeegolf med ett gäng från jobbet.
 
Selfie mode på toan, bra sätt att tjäna pengar på
 
 
 

Är kär i denna blommande buske

 
Ja jag är kär i en buske, en buske med små gröna blad och små vita blommor. En perfekt buske att ta självporträtt i.
 
Hej! Ligger trött i sängen efter en fullspäckad dag. Idag var jag på jobbet 6.24 och lämnade vid tre för att titta på ett par sommarskor. Jag vill ha ett par med öppen tå så att mina fossingar inte behöver svettar så mycket i solen. Jag hittade ett par men ska lämna tillbaka dem imorgon faktiskt, de kändes inte rätt när jag fick provat dem hemma. Klockan 17.57 mötte jag upp Andrea, Anna och Lilian för att springa långpass och långt blev det.. 15k oxh nästan två timmar. Hur go dag som helst! 
 
Imorgon ska jag lämna tillbaka skorna och sedan åka raka vägen hem för att sätta mig på cykeln och cykla ut i naturen! Kanska hittar jag en fin blommig buske, vi kan ju hoppas! 
 
 

En mix av allt

 
God kväll! Jag har precis förberett mig inför morgondagen genom att laga matlåda, packa träningskläder och lagt fram de kläder jag ska ha på mig. Jag behöver vara effektiv på mornarna då jag stiger upp tidigt för att ta mig till jobbet. Eller rättare sagt jag vill vara effektiv så att jag kan vara på jobbet så tidigt som möjligt så att jag kan sluta så tidigt som möjligt. Ja volvolivet har satt i gång och jag trivs. Det är kul att klura! 
 
Jag är inne på min tredje vecka och jag fattar fortfarande ingenting men det gör inget för på något sätt är det kul ändå. 
 
Förra veckan var dock en kortvecka och jag kunde åka hem till Uddevalla redan på onsdagen. Kristihimmelfärd bjöd på cykeltur på Kinnekulleleden med pappa och klämdagen på rullskidor med samma sällskap. Linnea och mamma hade nämligen åkt till Schweiz för att titta på EM-tävlingarna på plats men jag och pappa stannade hemma och följde allt online. 
 
Tisdag idag och träningen med IFK är sprungen.  Jag sprang bara lugnt idag då jag inte känt mig hundra de senaste dagarna. Idag kändes kroppen riktigt bra och jag ville bara fortsätta att springa. Mycket beror på detta väder vi har, jag älskar det och vill vara ute hela tiden! Imorgon ska jag fånga solen efter jobbet hade jag tänkt, och det tillsammans med sushi och min nya bok. På kvällen blir det sprintträning på Ramberget. Kul! 
 
 
 

Blossyyy

 
 
 
 
 
 
 
 


Maj maj maj <3 Jag älskar maj. 

Jag, Moa Gustafsson

 
 
Moa Gustafsson
 
Kontakt 
woagustafsson@gmail.com
 
 
Om Mig
Detta är alltså jag, Moa Gustafsson, den tjugoettåriga fotografen och orienteraren från Västkusten. I denna stund är jag mitt uppe i vad livet har att erbjuda. Jag är en livsnjutare och ser det stora i det lilla och jag tror det är en stor faktor till att jag fastnat för fotografri. Att dokumentera livet och minnas allt från litet till stort ger mig pirr i magen och jag blir lycklig. 
 
Förutom fotografering är det orientering som tar upp den största tiden av mitt liv. Jag har varit aktiv i hela mitt liv, som ung hatade jag det, nu kan jag inte sluta. Jag vill fortsätta och det helhjärtat för framtida resultat. 
 
Här i min blogg får du som läsare ta del av min vardag i form av bilder, filmer och text. Tveka inte att höra av dig genom en kommentar eller via mail om du har någon fråga eller behöver hjälp med foto! 
 

Ett nytt liv väntar

 
Det slog mig iförrgår, när jag höll på att dra ner jalusiet på Sportshopen, att imorgon börjar ett nytt liv för mig. Jag blev på stört pirrig och lite vemodig. Det var antagligen sista gången som jag arbetade i de blåa kläderna märkta med "sportshopen crew" på ryggen, och antaglien sista gången som jag jobbade i Uddevalla på väldigt länge, kanske aldrig igen?
 
Igår tog jag nämligen mitt pick och pack och förflyttade mig till Göteborg och idag började jag jobba på Volvo igen. Jag ska jobba på samma avdelning som sist, bromsavdelningen på GTT i Lundby, men nu är det ett seriöst sommarjobb och ingen praktik som gäller. Det låter kanske kostigt att jag fått vemodiga och pirriga känslor inför detta men det är inte jobbet i sig, Göteborg eller att bo någon annan stans utan det är det att när jag slutar på Volvo i augusti.. ja då är det dags för mig att börja studera, och det i Norrköping! 
 
Är det nu det seriösa livet börjar liksom? 
 
Fattar ni? Har jag flyttat hemifrån på riktigt nu? Kommer jag aldrig att ha glassiga jobb där jag kan bestämma själv vilka dagar jag vill arbeta? Jag vet inte men just nu känns det iaf väldigt kul att få hänga i gbg. Igår var det träning med IFK och vi avslutade med att fira deras framgångar på 10mila och idag sprang jag en sväng med Andrea efter jobbet och nu på kvällen var jag bjuden på grillmys. 
 
Och på tal om 10mila... Spana in min senaste film där ifrån!