Rainbow!

 
Kolla på detta vacka mästervärk jag fick på morgonen när jag fyllde år! Blev överlycklig och smickrad och rörd och super glad! Hur bra vänner får man lov att ha egentligen!? Ebba, Fanny och Andrea hade gått upp vid sju och börjat baka! Vet inte hur jag ska visa hur mycket jag uppskattar de dom gjorde, har tackat dom tusen gånger om men känns inte som det räcker så Tack igen!

Sweet seventeen!

 
Wiho! Idag fyllar jag sjutton! Egentligen en såndär jobbigt ålder för det händer ingenting... Men men jag är ett år äldre och kan fortfarande kalla mig ungdom och få ungdomspriser, livet är en fest. 

Lära-känna-dag med nya klassen

 Såhär opraktiskt klädd var jag inte idag höhö
 
Hola! Idag har alla tvåan teknister varit i Öjönäs för att lära känna varandra lite bättre. Vi blev indelade i blandade lag för att sedan lösa olika sammarbetsövningar. Det var roligt och vi lyckades bra med de flesta grenarna. I min nya klass är jag den enda orienteraren efter att Noak bytte inriktning. Känns lite ensamt men tror jag kommer att överleva. Funderar själv på att byta inriktning. Nu går jag Design och produktutveckling men vill nog byta till informations- och medieteknik. Då får jag lära mig photoshop, hur man kodar och hur en dator är uppbygg och göra film. Känns lite roligare med digitaltskapande. Ska gå till syon imrogon och höra.

Två frågor, två svar

// Inte ofta jag får frågor här på bloggen men blir riktigt glad när jag väl får det. Dock är jag inte så snabb på att svara men nu tänkte jag svara på två av dem //
 
Emma: Jag måste säga att din blogg är intressant att läsa men dina bilder. Wow, hur fina som helst! Sitter du och redigerar massor eller är du en naturbegåvning när det gäller att ta fin fina fotografier? :))
Svar: Först och främst måste jag bara säga tusen tack för dina fin ord! Roligt att du gillar dom! De flesa bilder redigerar jag men det är inte mycket. Förstärker oftast färgerna och kontrasten för att få lite mer liv i dem.  
 
Stina: Den bilden där ni hoppar från klipporna, är det från blå Lagun? :)
Svar: Jajamän visst är det den Blå Lagunen vi är och plaskar i! 
 
 
 


Sandra Hansson, Alliansloppet

Foto: Moa Gustafsson
 
Igår efter att pappa och jag tränat åkte vi till Trollhättan. Precis som sex tidigade år arrangerades Alliansloppet och vi var där för att hjälpa Sandra Hansson. Pappa Cyklade med henne hela loppet med extra stavar och vätska, jag stod på sidan av ockås jag med extra stavar. Andra i klubben langade dricka längs banan. Hon bröt aldrig staven så jag hann ta några bilder av henne när hon swischade förbi. Det är sjukt så fort de kör! Sandra vann loppet tillslut så stort grattis! Sjätte gången gillt!
 
Nu ska jag iväg oh träna igen, ikväll åker jag tillbaka till Hallsberg!

Fina sista dagar på sommarlovet

 Bilder från Distriktsresan på Gotland, Fårö. Finns inte mycket mer att säga än att fy vad bra det var och
fy vad fint det är där och fy vad kul det är att hänga med orienterare. 

And so we dance all night

Kom hem från Gotland vid ett halv två på natten. Gick direkt å la mig efter att jag hade fräschat till munnen, alltså borstat tänderna. Somnade med en gång. Idag är jag på väg tillbaka till Hallsberg för imorgon börjar skolan... Jag längtar faktiskt. Eller inte till själva skolan skolan utan Holgy såklart.


Mot Gotland och Fårö

 
Ja då börjar sommarlovet ta slut men innan skolan börjar börjar min sista resa för denna gång. Nu ska klubben iväg till Gotland och vi åker bara om några minuter. Vi hörs nog någon gång under tiden. Ha det bra hej! 

Världens bästa vänner

är så glad (från 2011, Fotot är taget av Hanna Martinson)
 
Vad har jag gjort för att förtjäna alla fina vänner jag har? Vad har jag gjort för att förtjäna allt fint de gör mot/för mig och varför kan inte alla få uppleva detta. Jag hoppas de flesta känner så som jag och får vara med om/ta del av sån vänskap som jag fått.
 
Hela veckan har jag varit glad. Glad för jag har umgåtts med mina finaste vänner så klart! I början av veckan var jag ju med Mallan och Malin. Direkt efter sov jag en natt hos Liselott och vi pratade och skrattade som vanligt! Och i slutet av veckan kom Lina och Ina hit för tält-over men det slutade med att vi "täldade" innomhus istället. Galet ja. 
 
 
 
 
 

Tre fina dagar

 
Alltså åh vad mysigt och trevligt och kul jag har haft det de senaste dagarna! Kolla bara på bilderna! I måndags tog Malin W och Jag tåget till Strömstad och till Malin R (en orienterarkompis) Vi skulle träna men riktigt så blev det inte. Det slutade med att vi gosade med Sixten, deras nya ursöta kattunge. Sedan åkte vi till Idrefjorden och badade, tog lite snygga bilder på oss osv. På kvällen drog vi in till stan där vi dumpade Malin W på tåget hem men jag stannade kvar. Vi gick på bio, åt glass och spanade in bloggaren Frida Grahn som också var på besök. 
 
Jag åkte inte hem förrän igår så vi hann med rätt mycket, som att träna och bada igen. Gosat lite mer med Sixten och bakat paj, ätit god mat och pratat och haft det allmänt bra. Det var skönt att komma iväg lite så man inte bara ligger hemma och degar istället. 

Underbara oringen

Här är ett litet hopplock av halvtaskiga bilder från det bästa en orienterare kan vara med om. Kan inte direkt påstå att mina bilder visar detta men orkade inte ha med mig kameran över allt haha..
 
Oringen var i Boden som sagt. 123mil ifrån Uddevalla.. Helt sjukt så långt norr ut jag varit. Själva tävlingen gick väl helt ok för mig.. Inte så bra som jag hade hoppats men men, blev totalt 27a och som bäst på en etapp 18de. 

Grundsund

En av de bästa sommardagarna ser ut som i måndags. På förmiddagen var Malin och jag ute på ett fyra mil långt cykelpass norr om Uddevalla och på eftermiddagen sågs vi igen. Då åkte vi ut till Grundsund. Malin, hennes pappa, min pappa och jag. Ett gött gäng. Det var helt perfekt väder för fiske och många makrillar fick vi.