Cash flow åt fel håll

 
Idag hade jag egendag. Jag har pysslat om mig själv lite extra och sedan har jag belönat mig själv med lite smått och gott från mellandagsrean. Trevligt med dagar som dessa. I morgon är det nyårsafton och om jag inte hinner blogga då så måste jag önska er ett gott nytt jävla år. Love. 

It's not that spimple

 
Jag fick en Kånken

 
Det var inte mycket jag  fick i julklapp men det gör ingenting. Jag hade inte önskat mig något så vad hade jag att vänta? Jag erhöll en hel del pengar av alla släktingar men av mamsen fick jag världens finaste mörkblå Kånken. 

Upp och ned

 
Jag brukar inte ha humörsvängningar (enligt mig själv höhö) men så idag kom allt på en och samma gång. Har bytt humör ett fler tal gånger under dagen och då verkligen bytt. Under morgonen var jag hyperglad men efter träningen vid maten blev jag jättesur och började nästan gråta för att pappa tjafsade emot och sedan somnade jag. Nu är jag sur igen och eftersom mamma inte är hemma får pappa all skit. 

Lucia

 
Så var jag krönt till årets Lucia. 

Birds

 

Så mycket att göra och så liten vilja. Igen bra kombo.

Always look forward

Bättre dag idag än igår. Kort skolgång, långt träningspass och mycket Gossip Girl. En sak som dock är lite ledsamt med denna dag är att min syster och två av hennes vänner åker till Asien och stannar där i tre månader. TRE månader! Hur ska jag klara mig utan henne? Hoppas att du ska det redigt kul i alla fall och att du inte fastnar någonstans i Kina.
 
 
mycket kärlek xoxo

Counting stars

| På fotot jag Moa Gustafsson | Nikon D90 | 50mm f/1.8 |
 
Känner mest såhär efter matematikprovet idag: 
 

Träningsläger i Hafjäll och Världscupen i Lillehammer

| Foto Moa Gustafsson | Nikon D90 | 18-105mm f/3.5-5.6 | 
 
I helgen var jag på träningsläger i Hafjäll med Malin, min pappa, hennes föräldrar och en del andra gubbar från skidklubbarna i Bohuslän. Jag fick äntligen testa mina nya stavar och det var hur skönt som helst att de inte böjde sig som pilbågar när jag tryckte ifrån. Och jag fick äntligen åka längdskidor såklart! Har helvänt min åsikt om längdåkning totalt sedan förra året. Tycker det är jätteroligt nu puls att det är bra träning. 
 
Vädret vi hade de flesta dagarna var inget att hänga i granen. Det blåste kalla vindar och snöade villt. Tur att vi fick fint väder på lördgen då vi åkte söder ut till Hafjäll för att kolla på världscupen i skidor. Det var riktigt kul att se de allra bästa kämpa, det gav en bara mer träningssug och på kvällen stack Malin och jag ut och körde ett pass.