Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop

 
Är lite (mycket) lyrisk över allt nytt jag köpte på Löpex inne i Örebro. Som rubriken säger kan man verkligen köpa glädje och här är glädje i sex olika färger och former. Kommer bli extra kul att träna nu!  

Best of the best


Ni är de bästa personerna jag någonsin mött och jag är otroligt glad att jag får bo och leva tillsammans med er. Ni gör varje dag så mycket bättre och jag ser verkligen fram emot att fortsätta ha det så. Puss och kram från mosen. 

Jag vet vad jag vill och jag vill det nuDe två senaste dagarna har tankarna flödat. Jag menar då mer än vanligt. Igår efter hockeybockeyn gick jag en promenad i över en timme med musik i öronen och tänkte på kommande säsong. Jag kunde inte sluta fantisera om hur den skulle se ut för just nu har jag en jäkligt go känsla i kroppen som säger att det kommer bli den bästa på länge. 

Idag pratade jag med min tränare Anders om det. Det kändes skönt att få dela med mig och få stöttning. Till helgen ska jag åka hem och jag kan nästan inte bärga mig för att se pappas min om min träningsplanering. Målen, dem håller jag för mig själv. 

p&k 

Matematikprov i morgon klockan 07:50

 
Taggar, taggar, taggar. Jag brukar vara den som är ambitiös och pluggar men den sidan av mig har försvunnit sedan sommarlovet. Tills provet imorgon är jag inte förbberedd men som min kloka vän Ebba brukar säga; man kan mer än vad man tror bara man tror på sig själv. Så i morgon klockan 07:50 kommer jag skriva ett utav det bästa prov ever. 

Saknar att inte behöva tänka på något

 
Saknar sommaren och allt som hör den till. Ovan syns bilder på Storforsen där jag var i sommras. Mäktigt. 

Velar mellan duktigt och idiot

 
Tiden går så, ursäkta, jävla fort och det känns som att jag inte hinner med. Det är så mycket med skolan som jag inte orkar ta tag i. Jag orkar liksom inte bry mig längre men innerst inne så vet jag att jag kommer ångra mig så om jag inte gör det jag ska.

Colors

Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 
 
Det het regnat konstant hela lovet så var tvugen att gå ut när solen kom fram. Fint.