Taggar om

SM-helgen har inte startat lysande. Det började med ett halvkasst lopp som tog mig till a-final med nöd och näppe. Idag på finaldagen kände jag mig trött i hjärnan och det satte sina spår ute på banan. Bommade första kontrollen och flera andra plus att jag stämplade fel.. Det gjorde iof inte så mycket att jag blev ej godkänd när loppet gått så dåligt ändå. 
 
Nu försöker jag glömma mina snedsteg och laddar om. Imorgon är det nämligen stafett! Laget ser ut som följade; Jag på förstasträckan, Malin på andra och så avslutar Julia. Det ska bli grymt kul att starta! Hatälskar kännslan när man är så nervös att magen vill srpängas. Det är speciellt det där att stå i en hög med nervösa och taggade tjejer och veta att så fort startskottet går kan vad som helst hända.
 
Jag, Julia och Malin

Det går trögt nu

 
Det var ett tag sedan jag skrev av mig men det brukar vara så. Just nu har jag svårt att göra någonting ordentligen och att göra det jag ska överhuvudtaget. Skolan känns jobbig och jag tött i hjärnan. Skönt med långhelg. Bilderna tog jag tidigare idag när jag steg av tåget här i Uddevalla. 
 
Om ni undrar över Lång-SM gick kvalet galant och finalen mycket mindre galant. 

Träning!

D90 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 
 
Idag på träningen gick jag tillsammans med Ebba eftersom vi varit/är sjuka. Tog med mig kameran och när någon kom tog jag några bilder. De flesta blev väldigt mörka men har försökt redigera dem så gott det gick. Gillar speciellt den fjärde bilden! Det var riktigt fint i skogen så jag hoppas vi åker dit och tränar igen när jag kan springa. Så riktigt kul ut! 

iOS 7.0

Nu är den äntligen här och efter flera timmar så har internet velat sammarbetea så att jag kunde uppdatera till iOS 7.0! Uppdateringen är jättebra och innehåller massa snabbkomandon så man slipper in och meka i inställningarna om ska ändra ljusstyrkan eller wifi osv. Har suttit och pillat med mobilen sedan jag vaknade och jag hittar nya finesser hela tiden, så kul! Uppdatera om du inte har gjort det! 

Glittrigt!

 
Haha nu har Fanny, Andrea, Ebba och jag pimpat våra orienteringsskor! Visst blev de najs!? Vi tänkte att de kanske ger oss lite sparring till helgen på SM, eller bara för att det skulle vara lite coolt och kul haha, åh dom är så fina! 

I'll always want you


(Moa femton år igen, blir så när jag inte har några färska bilder på lager)

Vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi nån gång

 
 
 (femton år) 
 
 
 
 
 

Gotland i from av film

Gotland from Moa Gustafsson on Vimeo.

Har nu klippt ihop lite filmsnuttar från resan på Gotland


MorgonträningGodmorgon! Har varit iväg på morgonträning precis, gick helt okej. Nu börjar snart skolan och idag har vi bara en lektion! Hur gött som helst! Efter skolan ska vi cykla till dollarstore och köpa massa gott, nu måste jag dra ha det bra 

Empa å ja

en fin bild på Emil och mig från förra veckans grillkväll, Julia är fotograf 
 
Hej vänner och bekanta, i helgen har jag varit i Strömstad och sprungit DM. Det gick inte riktigt som planerat då jag fick avbryta två av tre lopp för det började krampa i mina vader. Inte kul alls men ett Sprint-DM silver fick jag med mig! 

Faster Better Stronger


Hipp hipp hurra för Andrea ida'!!

Idag är det ingen mindre än Andreas födelsedag! Vi firade henne med att överraska med ballongbombning i hennes rum! Igår kväll satt vi i smyg och blåste upp runt 300 ballonger som Ebba flyttade över till Andreas rum då vi var på träning. Haha hennes rum är fortfarande fullproppat med ballonger.

Kvällen avslutade vi med grillning och fotboll i ekoparken. Riktigt mysigt och trevligt plus att jag fick tagit en riktigt fin bild där ifrån som ni ser. Hahaha dör så rolig!!


Parteeey

 
Wihoooo i helgen hängde Ebba med mig hem till Uddevalla för att gå på Solid Sound. Och nu har vi sett OSKAR LINNROS!!! Fast roligast hade vi nog när vi kollade på Darin haha, vi stod nästan längst fram och varje gång han sjöng "du är den vackraste jag mött" i Astrologen så pekade vi på trummisen för han var så himla snygg. Och efter åt kom han ner till oss, fett starstruck haha! Det har varit en rikgti bra helg helt enkelt!