Det är så vackert här, mycket att titta på

Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 
 
Tja friends. Tiden är knapp, om några minuter ska jag ner till studion och köra styrka. Igår var vi i Zinkgruvan och åkte längdskidor. Det var hur jobbigt som helst för inga spår var körda så vi fick spåra själva. Trots det var det ganska kul och jag fick ihop 1 timme och 52 minuter träning. 
 
Till helgen stannar jag här tillsammans med Ebba. 
 

Allt faller tillslut

 
18 januari. Snön har fallit både här i Uddevalla och i Hallsberg. Jag gillar det. Jag får åka skidor och snöpulsa mig fram i magisk terräng. Och idag körde pappa och jag skoter, flera år sedan sist och det var lika kul som jag mindes det. Vi åkte Pellerundan på Herrestadfjället för att trycka till snön så man så småning om kan dra skidspår där. Det tog oss hela dagen för hela tiden stötte vi på hinder. Ena stunden låg det ett träd över spåret och i nästa fungerade inte skotern. Efter cirkus fyra timmar var vi tillbaka och då hade vi kört 9 km. Snabba. 
 

fireworks

 
Det var en fin nyårsafton igår. Hoppas ni också hade det. Flängde runt i långklänning och röda läppar för att hälsa det nya året varmt välkommet.  
 
Jag vet inte varför, men på något knussel finns alltid det där hoppet om en bättre vardag, lyckokänslan och drivet om att förverkliga sina drömar när ett nytt år faller in. Varje år kommer det och det är så jävla härligt att känna. Allt känns så bra, det finns inget som kan stoppa en och man ser segern långt där borta. Man ser den klart och tydligt och det bara spritter i kroppen om att få ta sig dit. 
 
 

It's been a good year

 
2013 var ett fint år, ett av de bättre jag varit med om. Bilderna sammanfattar en liten del av allt som hänt. Nästa år tror jag blir finare, mer händelserikt och minnesvärt. Jag har blivit lite äldre och lite klokare och vet hur jag ska göra för att nå dit jag vill. Så vad gör vi? Nu kör vi 2014!