30 days to go

Nedräkning, 30 dagat kvar | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8
 
Ja'a snart blir jag också atron år och som jag längtar! Hahah lite tragiskt att jag längtar efter att få dricka mig full lagligt men det är så mycket runt om kring som är himlans roligt. Får se vad som händer men det är en fredag jag fyller så utgång är ju något att räkna med. Den 29de augusti smäller det! 
 

On top of

Frukost | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 
 
Det finns ingen müsli som innehåller det jag begär. Antingen är ingredienserna små och blir till mjuka, grötiga klumpar när de blandar sig med filen. Eller så är de för stora och hårda så man får rivsår i munnen. Inte heller finns det någon müsli som smakar något. Müslin bara är där i filen och skapar en koncitens jag inte tycker om. Jag vill ha en müsli som smakar och innehåller både mjukt och hårt tuggmotstånd. Så jag tog saken i egna händer, genomsökte skafferiet och hittade bla mandlar och kokos. Perfekt! Smak och lagom stort tuggmotstånd.
 
Det var dagnes i-landsproblem. 
 

Oringen!

Sov dåligt i husvagnen så vaknade, såg detta fina ljus och var tvugen att föreviga det
En liten skara av holgy samlat inne i Kristianstad för tittande av Elitsprinten 
Ebba
Sprintlöpare, vann gjorde Jonas Leandersson Södertälje-Nykvarn respektive Maja Alm OK Pan Århus 
Under vilodagen besökte vi Kivik och badade, vi spanade in Kung Borres hög och fikade på en åker
Segerintervju och fotografering för Tove Alexandersson och Thierry Georgiuo som båda vann elitklassen
O-ringen 2014 | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8
 
Årets största och roligaste tävling/arrangemang avklardes i fredags. O-ringen, en tävling som vandrar omkring i Sverige och i år gick den i Skåne, Kristianstad. Som jag nämde i tidigade inlägg kunde jag inte medverka ordentligt då jag var sjuk (är fortfarande) hela O-ringen-veckan. Riktigt tråkigt eftersom min form var bra innan jag blev förkyld. Trots sjukdommen traskade jag runt i skogen 4/5 etapper. 
 
Det bästa med oringen är att verkligen alla är där. 15'000 - 20'000 orieterare på ett och samma ställe samtidigt, kan det bli bättre? Nej. Alla delar samma intresse, alla kämpar och krigar ute i skogen alla umgås efter etapperna och alla vill ha en så bra vecka som möjlig och det är därför det blir en så bra vecka som möjligt. Från min familj deltog Linnea och Pappa och i utbyte mot mamma tog vi med William (Linneas Pojkvän) och min vapendragare Ebba. Vi bodde inklämde i en husvagn vi hyrt av en troende Metallica älskare.  
 
På bilderna ser ni lite utav alla go'bitar från veckan. 

Igår var ingen vanlig dag

 
 
 
Nej igår var det ingen vanlig dag, det var nämligen Ebbas födelsedag! Tyvärr kunde jag inte medverka och gratta henne på hennes dag live men med ett grattiskort skickat och ett telefonsamtal fick jag allt uppvaktat henne lite. Det var kul att höra att hon hade det bra och att hon uppskattade kortet. Imorgon får jag äntligen träffa henne igen och på söndag drar o-ringen igång. Tyvärr är jag ganska sjuk så kan antagligen inte springa de två-tre första etapperna... 

Sol, bad och Winnerbäck

Stångehuvud | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8
Fotograf William Pesämaa | Iphone 5s
 
Förrgår var en bra dag. Vi var ett litet gäng på precis en bil som åkte ut till Lysekil och Stångehuvud. Mycket sol och många dopp blev det och på kvällen tittade vi på Lars Winnerbäck som spelade på Gullmarsvallen. Jag har aldrig varit ett riktigt fan av honom men en gång var vi Grebbestad och tjuvkollade när han spelade och han är så mycket bättre live! 

Allt blir bra

 
Mollön | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 
 
Ja allt blir bra tillslut och så slutade även denna förmiddag. Den började dock lite sämre... Liselott och jag hade planerat att åka ut till Grundsund, det var soligt och varmt så det passade riktigt bra med en dag på kusten. Vi var astaggade och Liselott skulle precis lämna sitt hem när hon upptäcker att de har punktering. Besviklesen som sköljer över mig när jag läser det smset går inte att förklara.
 
 
Efter många om och men och tankar hit och dit kom vi i alla fall iväg. Inte till Grundsud utan till gamla hederliga Mollön. Vi tog båten ut för att få lite sea feeling och sedan la vi oss ute på klipporna i solen. Vi åt baugett med skagenröra och mumsade i oss melon så ja, dagen slutade bra ändå.