O-Ringen 2015

O-Ringen 2015 | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
En utav årets bästa veckor är över. O-Ringen bjöd som vanligt på en känslostorm av lycka, besvikelse, glädje, kämparglöd och vilja. Det finns inget roligare än att tävla. Jag älskar det och att få springa o-ringen efter nästan två månaders tävlingsuppehåll var en riktigt glädjeboost. Jag hade jättekul även fast jag var långt efter och är vinnarskalle och alltid vill vinna, det är dock lite knäckande att inse hur långt jag har kvar att verkligen bli bäst men en vecka som denna gör det inte så mycket om tävlingen går dåligt då man omringas av vänner precis överallt. De får en att må bra.
 
Ett litet, litet tremanatält delade Ebba och jag på. där hade vi klädkaos deluxe och åt frukost sittandes på marken. Mysfaktorn var hög och fukten på tältduken lika så. 
 
 

Blue and white

 
 
Ogillar egentligen vita byxor men idag satt de helt okej, 
 
 

.

 

Bråvalla

 
 
Väldigt spontant bestämde jag mig för att åka till Bråvallafestivalen tillsammans med ett gäng, ett gäng jag inte riktigt brukar umgås med. Det var helt rätt beslut för jag hade verkligen jättekul! Plus att en liten dröm gick i uppfyllelse, jag fick se Kent! Det var magiskt bra!
 
För mig var det första gången på festival men lyxigt nog fick jag experthjälp att packa så jag var väl förberedd på både regn och kyla. Vädergudarna gav oss dock solsken men det tackar jag bara för. Nu är jag sliten och min förkylning sitter fortfarande kvar. Imorgon börjar jobbet och jag hoppas även träningen gör det snart.