KrångelHej vänner, min externahårddisk som jag även kalla min dator (då jag förvarar allt på den) vill inte sammarbeta med min riktiga dator. Det svider och det brinner lite i kutarna men jag hoppas att det löser sig snart så att jag kan greja med bilder och blogga ordentligt! LYCKANS DAG

Min student, 2015, fotograf Linnea Gustafsson | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8 
 
Jag har tagit studenten. Jag har tagit studenten och jag förstår det inte. Tre år av äventyr, framgångar och motgångar i Hallsbergs lilla stad har helt plötsligt tagit slut. Jag är nu en Uddevallabo och jag känner mig inte riktigt som hemma, än. De tre år jag levt i Hallsberg tillsammans med hela holgy har varit de tre bästa i mitt liv. Därför är det med både glädje och sorg som jag lämnar Västra Storgatan 5A, Alléskolan och Holgy. De är ledsamt att skingras från sina bästa och närmaste vänner och inse att vi aldrig kommer leva som vi gjort igen. Det är dock underbart att inse att jag fått tillbringa de tre senaste åren just med dessa människor. Just med de människor som ska bli så svårt att slita sig ifrån. Det innebär att jag hafft det bra och mer än så. Jag har trivts, känt mig välkommen och jag har kunnat vara mig själv. Det är också underbart att inste att under de tre senaste åren har jag lärt mig så otroligt mycket. Jag har utvecklats som person och jag har växt i mina egna ögon till en bättre människa. 
 
Det finns också de saker jag inte kommer att sakna med Holgy och det finns saker jag ångrar att jag gjort under min tid i Hallsberg men jag kommer aldrig ångra att jag valde att gå på Hallsbergs Orienteringsgymnasium. 
 
Fredagen den 12 juni, dagen jag tog studenten var jag den lyckligaste i världen. Jag hade enormt kul och jag vill tacka alla som var med och förgyllde den. 
 
 

Bal!

Alléskolans bal 2015 | Nikon D90 | Nikkor 24-70 f/2.8
 
Igår var det dagen då allt skulle klaffa. Håret, huden, smiket, klänningen, humöret, vädret. Allt kanske inte klaffade just igår men såhär dagen efter känns det som om det inte kunde bli så mycket bättre och vi kunde inte bli så mycket vackrare. 
 
Det har varit mycket meck med min klänning men slutresultatet är jag jättenöjd med. SySiwan har gjort ett fantastiskt jobb och sytt så att fingrarna blöder för att hinna klart i tid trots att hon legat inne på sjukhus. Jag tyckte jag var så vacker och fin igår, precis som mina vänner. 
 
Vi hade hela dagen på oss att bli klara med håret, sminket och klänningarna. Trots detta stressas det in i det sista då Ebbas dragkedja på klänningen fallerar. Sådan tur är, har mamma snabba fingrar och kunde sy in ebba i hennes klänning! Paniken i Ebbas ögon var jobbig att se och jag förstår den precis, men allt slutade väl och vi hann till förminglet vid slottet!