Påsklov

Helgens utmaning
 
Tävlingssäsången är i gång och igår sprang jag Kvillebyns klasskiska vid Hamburgsund. Det var blött och jobbigt men kul!   
 
Första dagen på lovet är på väg att ta slut och jag har hunnit med mycket. Tidigt i morse åkte mamma, Linnea och jag till Gekås i Ullared, när vi kom hem har jag skrivit på mitt gymnasiearbete och Linnea och jag har tränat. 
 
På Gekås sökte jag efter underkläder, lådor att sortera smink och smikborstar i och kameraprylar. Det gick sådär. Efter att ha skannat igenom hela varuhuset kom jag inte hem med det jag sökte (med undantag för underkläder). Jag hittade istället lite träningskläder och anisktsprodukter mm. Jag tyckte inte klädutbudet var speciellt bra, det fanns mycket men det mesta var bara fillor. Men det var kul att vara på utflykt men mamsen och linni. 
 
Nu ska jag duscha efter kvällens styrkepass. Idag körde jag mycket ben och armar, imorgon däremot blir det intervaller och ännumer gymnasiearbete. 

puss

Lundin Mining Stipendiant

 
 Stipendianterna av Lundin Minings resestipentie | Foto NA 
 
Jag ska få åka till Portugal!
För några veckor sedan sökte jag ett resestipendium där de tilldelade skulle få åka till Portugal i gruvindustrins syfte. Den industrin är väl kanske inget för mig men jag tänkte att jag kunde söka ändå bara för att då kanske få uppleva den och se hur den är, skaffa mig erfarenheter och mersmak av vad arbetslivet kan erbjuda. Och nu står jag här med stimendiet i min hand och om en månad ska vi fyra till Portugal och besöka Neves-Corvo, en koppar- och zinkgruva.
 
 

God Morgon 
Det senaste från min Instagram @woagustafsson | iPhone 6
 
Min favoritapp, instagram, får jag inte nog av. Skrattar åt mig när jag erkänner för mig själv att jag älskar att scrolla igenom min feed. Men alla bilder symboliserar mig, de visar mitt liv och jag blir så glad av att minnas allt jag har gjort. 
 
 
 

La Tour Eiffel

Eiffeltornet, Paris, Frankrike 2015 | Nikon D90 | Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6
 
Ja vad ska man säga, jag får liksom inte fram några vettiga ord om detta konstverk till torn. Det är stort och högt och känslan man får när man promenerar på en av våningarna är befriande. Det är som om att man lever, höjden och vindarna tar tag i en och det känns. 
 
 

Holgy in France

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Träningsläger Frankrike 2015 | Nikon D90 | Nikkor 50mm f/1.8 och Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6
 
De senaste sju dagarna har jag spenderat i Frankrike! I år hade vi nämligen träningsläger sydöst om Paris i Bois le Roi (aka bojslerojs på vårt språk). I en vecka har vi bott på ett friluftsområde i ett kallt hus ännu tätare än vad vi redan gör och i sju dagar har vi ätit baugetter till frukost, lunch och middag. Nio träningspass har jag skrapat ihop varav alla orienteringspass! Så kul att orientera igen efter vintern! Vädergudarna har gett oss vårvärder och kriget om wi-fi har varit anmärkningsbart. Jag vann ibland. En eftermiddag besökte vi Paris vilket var fint och Eiffeltornet stod kvar sedan sist och en trerätters lyckades vi treantjejer få tag på under timmen. 
 
 
 

Love

 
Efter 3.5 år har jag uppdaterat mig till denna ögonsten från min slitna 4a. En gång Apple, alltid Apple och nu iPhone 6.
 
 

TjejVasan och Trappan

Foto till höger: Agnes Westerberg
 
I år deltog jag i TjejVasan tillsammans med min mor. Vi startade i 10de startled vilket inte är speciellet bra om man vill ha bra spår och är ute efter rekordtider. Men det var kul, nästan det rologaste jag gjort! Jag njöt från första stavtag ända in i mål, från Oxberg till Mora. Under loppet fick jag uppleva en del roliga saker, bla tanter som ramlade mitt framför näsan på mig, chokladbollar, otroligt många olika åkstilar och hejande åskådare, men det roligaste var nog att innan varje nedförsbacke stod det ett gäng skraja åkare som inte vågade åka ner, där stod de och blickade ut över de fyra skidspåren som hade blivit till rännor, jag skojar inte, spåren var helt borta! Men där stod de och pratade med varandra om hur de skulle ta sig ner. Vissa tog av sig skidorna och gick, andra plogade och den tredje kallade på skoter. Jag, jag bara sicksackade mig igenom klumpen av tanter och ställde mig i störtloppsställning och åkte rakt nedför rännorna. 
 
I slutet var jag trött, efter 2 timmar, 17 minuter och 9 sekunder var jag i mål och nästa år ska jag åka på under två timmar. 
 
Igår däremot var det en betydligt kortare tävling. Igår sprang vi olgysar Tour de Hallsbergs deltävling "Trappan". Vi springer allt vad vi har uppför en trappa med 427 steg och tar samtidigt ca 100 höjdmeter. På bilden till höger ser ni mig, en glad kämpe som gav allt för segern!