Klurigt i Sandviken

 Swedish League #5 | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8

God morgon världen. Jag är nyvaken och har ont i min högra visdomstand. Jag har alltså haft bättre stunder i livet och ett exempel är gårdagen, den var både rolig och varm. Igår sprang jag den femte deltävlingen i SL i Sandviken och distansen var sprint. När det är sprint i Sverige brukar det vara ganska lätt, man kan ha god framförhållning och trycka på i löpningen. Det kunde jag inte igår! Sprinten gick i ett jättebra område och banläggaren hade gjort ett flitigt jobb med att försöka trolla bort oss. Jag fick verkligen fokusera på vart jag var och vart jag skulle hela tiden för annars skulle jag tappat bort mig totalt. 

Ni ser min rutt på kartan ovan. Jag är ganska nöjd med loppet, jag valde både bra och sämre vägval. Vid varje kontroll fick jag även stanna då jag inte hade någon framförhållning, det gick för snabbt, kartan var rörig och vägvalen krokiga. Jag var tvungen att ta en sträcka i taget och har nog tappat lite mer än 1minut på det (3 till 4s x 20 = 60 till 80s) men det kanske var bra för då fastnade jag inte i de farligaste fällorna. Huvudsaken är att det är kul och det var det! Jag slutade på en 14de plats 2:02 efter segrarinnan, ett bra resultat för att heta Moa G. 

Efter tävlingen åkte jag och de jag bor med, denna helg är det Göteborgs orienteringsförbund, tillbaka till vårt boende utanför Ockelbo och åt grillat till middag! Första grillningen för i år! Det var gott. Idag är det vilodag och jag ska möta upp bla Fanny och Agnes och vi ska nog gå en höghöjdsbana! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback