Helgsnack och sommarplaner

Mamma | Borstatändernadags kl 04:00 | Bengaler | Fika med Astrid & Harald | Anna & Jag | Jag & Syrenbuketten i sovrummet | Fika med Ebba | Pioner på stan | Jag och äppelträdet 
 
Jag fick endel kommentarer kring mitt förra inlägg och det tackar jag för. Det känns skönt att veta att det inte bara är jag som har tankarna på ett stället och kroppen på en annan. Jag har inte orkat träna på en vecka då jag känt mig helt utslagen och matt. Nu börjar jag dock piggna till och jag känner ett gött sug av att sätta igång med sommarträningen. 
 
På tal om sommar så är den verkligen här snart! Jag har mycket jag vill göra i sommar och jag försöker få ihop det så gått jag kan. Jag vill bada och sola, jag vill till Norge, Jag vill umgås med Harald och hans familj, Jag vill umgås med min familj, jag vill träna och så vidare. Några saker som jag absolut vet att jag ska göra är att arbeta med O-Camp och VM. Jag vet också att jag ska springa O-ringen i Sälen och det är de tre veckor som är spikade. Där emellan ska jag fylla ut med allt annat. 
 
På tal om O-camp så var i helgen i Falköping på ytterligare en "förträff" där vi planerade inför lägret. VI har nu färdigställt det så kallade masterschemat där vi planerat lägret in i minsta detalj. Äntligen vet jag liksom hur lägret kommer urskilja sig och vad jag ska göra. Innan har det kännts väldigt oklart och jag har funderat på hur vi ska lösa allting men nu vet jag. 
 
På tal om funderingar så funderade jag länge på om jag skulle ta och lämna förträffen i förtid för att åka på sammandrabbningen. Det slutade med att jag gjorde det och var ett bra val. I lördags kväll smet jag från alla andra ledare och tog tåget till Hallsberg och till drabbningen. Jag och Andrea hade följe och när vi entrar placeet möts vi utav Ebba och Fanny som kommer springades emot oss! Jättekul och jättehärligt att se oss alla tillsammans igen! Vilken reunion! Kvällen blev riktigt kul, vi dansade och sjöng ända in på småtimmarna, precis som det ska vara! På morgonen tog jag tåget till Uddevalla och firade morsdag med släktmiddag hos farmor och farfar och sedan med löjromstoast på kvällen med familjen. Hela familjen för en gångs skull! 
 
Nu är jag tillbaka i Göteborg efter denna händelserika helg och imorgon börjar min tredje sista arbetsvecka. Ja så är det, hejdå Roots Café säger jag den 16/6. Lite tråkigt men kul och spännande, undrar var jag tar vägen här näst!? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback