JVM Tester - Sprint, medel och bergsklättring

Ligger utslagen i en säng i utkanten av Jönköping efter att ha klarat av dagens utmaning; Backbanan vid IKHPs klubbstuga. Jag som alltid fått ont i vaderna av att springa uppför har för det mesta undvikt att utsätta mig för branta backar, såväl på träning som tävling. Idag var vi tvugna att ta oss upp för en slalombacke tre gånger om och det är något jag inte klassar som min favoritgren. Men jag tog mig runt utan att få ont!
 
Fotograf: Monica Ericson | Arkivbild
 
Planen var att trycka på i utförsbackarna och ta det jättelugnt uppför. Det var precis så jag gjorde och jag hade andra/tredje bästa tid i utförslöpningarna, när det sedan vände uppåt slog jag av på takten och började gå men jag kan lova att det sprutade av syra i hela benen. Det var riktigt tufft och jag hade nog inte kunnat trycka på mer än vad jag gjorde för då hade jag nog fått kliva av banan. När vi tagit alla backar fick vi en karta med en medeldistansbana som vi skulle springa. 
 
Jag var väldigt trött efter backbanan så jag gick endel. Jag tappade ca 3-4 minuter på första löpslingan och 2-3 minuter på orienteringsdelen. Jag slutade långt ner i resultatlistan men jag är nöjd med min prestation för detta är verkligen inte min gren. Jag är stolt att jag genomförde hela testloppet och jag är glad över att jag inte fick kramp i vaderna!! Hur bra som helst! Hade detta test utförts förra hösten hade jag inte kommit långt utan att få ont! 
 
 
Igår var det sprinttest. Jag var inte jättetaggad då jag varit trött och seg hela veckan. Benen har känts väldigt tunga när jag sprunigt och att det var en JVM-test-sprint vi skulle springa gjorde det inte så mycket bättre... Vad har jag här att göra? Jag kommer ändå inte att få springa JVM. Och jag var trött på att åka iväg varje helg så mitt fokus var dåligt. Men jag tänkte om innan start, jag är här för att visa att jag vill. För jag vill ju! 
 
Loppet blev en katastrof, jag hade dålig framförhålling, valde dåliga vägval och råkade springa sista slingan baklänges...
 
 
Imorgon är det långdistans vi ska utsättas för. Det är jag mer taggad på för efter dagen känns benen ganska bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback