25manna

 
 
Den absolut roligaste stafetthelgen är helt klart 25manna. Det är, för er icke orienterare som läser bloggen, en stafettävling där 25 löpare ingår och dessa löpare måste vara utav båda kön och i olika åldrar. Det är en stafettävling där hela klubben måste hjälpa till, från ung till gammal. Det är det som är så kul med denna helgen! Att hela klubben har ett gemensamt mål och att vi tävlar tillsammans.
 
I år fick jag äran att springa den första sträckan. Jag älskar att springa förstasträckor, pirret, hesten och nervositeten är en fräck känsla. Tyvärr fick jag starta absolut längst bak i startledet. Det var tråkigt för jag kom in i ett behagligt ganska långsamt tempo istället för att ligga längre fram med de lite snabbare. Eftersom min klubb och vårt lag ändå inte har chans på bra totalplacering gjorde det ingenting att jag var en bit efter men för min del hade jag gärna kunnat få prestera lite bättre. 
 
En annan del som gör helgen till en av de bättre är 25mannafesten som de felsta med åldern inne går på. Det vill säga mina vänner med flera. Efter att min klubb och jag ätit middag på Mongolian inne i Sthlm drog Malin, Julia och jag vidare. Vi delade på en flaska rött innan vi stack till själva discot (woop woop) Jag hade verkligen jättekul där, jag vick dansat, träffat massor med vänner, kramats, pussats och förtärt festlig dryck. Vad med kan en begära? 
 
Nu är jag hemma igen och första veckans jobbdag är över. Skönt. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback