Fashion Stories

Lars Wallins utställning Fashion Stories | Nikon D90 | Nikkor 24-70mm f/2.8
 
God måndag på er! Det är dags för en ny arbetsvecka men innan jag drar ner till mitt nya jobb tänkte jag berätta om gårdagen. Och ja jag har nytt jobb! Nu jobbar jag på Saltängens skola där jag är extralärare i en årskurs tvåa. Det är så mycket roligare än jag trodde och barnen är så snälla emot mig! Mycket bättre än på Posten! 
 
Back to subject... Igår åkte Harald och jag ut till Artipelag, en stor konsthall som ligger utmot Värmdö till, för att tilla på Lars Wallins utställning Fashion Stories. Jag har länge känttill Lars och hans arbeten så att få se dem i verkligenheten var väldigt roligt. Jag blir så imponerad över hans krativitet och variation! Harald var väl inte jättetaggad på att åka så jag fick bjuda honom på inträdet för att han skulle hänga med haha, men i gengälld bjöd han mig på lunch och för första gångne i år kunde vi sitta utomhus. Det drog lite kyligt i vinden men med en filt och jackan på var det inga problem. 
 
 
Annars i helgen har jag sprugit 400meters banintervaller, köpt tulpaner och vaktat Svante. Nu måste jag dra för att inte komma försent , vi hörs väl snart hoppas jag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback