body talk

 
Ni som följt min blogg flitigt borde känna till att jag har svårigheter med mitt självförtroende när det kommer till min kropp. För två-tre år sedan skrev jag en text om detta, om hur jag sedan tonåren kastat hat över min kropp men flera år senare känner precis motsattsen. Tyvärr var det nog bara en bra dag. Jag kämpar fortfarande med negativa tankar om hur min kropp är utformad. Det händer inte alls lika ofta men ibland får jag sådana fruktansvärda dippar och jag önskar att jag kunde byta utseende med någon annan. Jag vill inte känna så. Det enda jag vill är att kunna acceptera mig själv och min kropp precis som den är. Som ett steg på vägen tog jag dessa bilder. Avklätt, ja, men jag måse våga se hela mig utan att klaga. 
 
 

Träning, fotografering & natt-sm!


 
 
Häng med på träning och när jag tar självporträtt! 
 
Hej från Huskvarna! Det är dagen efter natt-SM och jag är riktigt trött. Det var en tuff natt med ganska stora misstag och trötta ben. Men jag hade kul och är gjorde många bra saker också. Roligast med kvällen har dock ingenting med mig att göra utan det att Johan (linneas pojk) och Andrea vann sina klasser!! Imponerande och motiverande! 
 

Swedish League

 
 
Flower power på årets första Swedish League! Ingen tvekan om att detta var tidernas finaste parkområde, och lyxigt nog fick vi orienterare springa runt i det. All denna blomster fick vi möta i fredags då det var dags för, som sagt, årets första Swedish League tävling. Jag ställde upp, precis som jag berättade i videon nedanför, med inställningen om att ha kul, se och lära. Kul hade jag och en bättre orienterare blir jag ju alltid när jag tävlar så målet mitt uppfylldes. Det gick bra, bättre framförhållning än i tävlingspremiären förra helgen och piggare kropp. Efter loppet hängde jag med Jeanette i all blomster, vi försökte fånga tilltalande bilder men det var faktiskt svårt trots den fina miljön..
 
Att åka på Swedish League är för mig väldigt roligt. Jag får göra mina tre absoluta favoritsaker, orientera, fotografera och träffa friends. Jag älskar att åka iväg och tävla, bo i lägerlokaler, snarka i takt, äta ihop, tävla mot varandra, frysa på ett tc, heja på varandra, disskutera vägval och taktiker, vara nervös, skratta, alltså åh det är så så bra. Gemenskap och glädje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördagens långdistans var verkligen lång. 13km skulle springas men det stod jag över då vaderna sa ifrån efter sprintens hårda underlag. Jag har slarvat med att ta hand om mina vader så jag får skylla mig själv. Jag borde dricka mer, hålla koll på magnesiumintaget och stretcha, men allt det där har jag verkligen inte gjort. Det blev ingen långdistans för mig, istället gick jag till start tillsammans med kameran i min hand, jag startade och tog kartan och sedan satte jag mig i en solig glänta och bara njöt och väntade på att löparna skulle komma. Vädret var verkligen på topp och löparna lika så. De bjöd på många fina hopp över den bäck jag satt brevid. 
 
Fler bilder ifrån långdistansen finner ni på min fotoinstagram @WOASFOTO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helgens sista tävling gick i medeldistansens anda och vädret som verkligen hade anträngt sig under lördagen hade ingen kraft kvar att bjuda på fler soltimmar... Det var dimmigt hela dagen, tjock, blöt och kall dimma. Scharmigt och bra löpväder för en som mig som kokar när jag tar i. Och i tog jag, mycket faktiskt och kroppen svarade och jag fick till ett ganska bra lopp! Ja jag är nöjd! 
 
Nu är det tisdag, jag är hemma igen och jag jobbar igen. Skolan skriker efter vikarier och jag gör vad jag kan för att hålla ställningarna. Idag ska jag vara hos fyrorna, vi ska ha bild tror jag, eller om det var SO.... Det återstår att se men det löser sig alltid. 

Tävlingspremiär och lite annat snack

 
Det senaste har jag varit off gällande bloggen men här få ni se lite av vad jag gjort i veckan. Nu ska jag iväg till skolan jag vickar på och ikväll bär det iväg till Skåne och Swedish League, kul!