Swedish League

 
 
Flower power på årets första Swedish League! Ingen tvekan om att detta var tidernas finaste parkområde, och lyxigt nog fick vi orienterare springa runt i det. All denna blomster fick vi möta i fredags då det var dags för, som sagt, årets första Swedish League tävling. Jag ställde upp, precis som jag berättade i videon nedanför, med inställningen om att ha kul, se och lära. Kul hade jag och en bättre orienterare blir jag ju alltid när jag tävlar så målet mitt uppfylldes. Det gick bra, bättre framförhållning än i tävlingspremiären förra helgen och piggare kropp. Efter loppet hängde jag med Jeanette i all blomster, vi försökte fånga tilltalande bilder men det var faktiskt svårt trots den fina miljön..
 
Att åka på Swedish League är för mig väldigt roligt. Jag får göra mina tre absoluta favoritsaker, orientera, fotografera och träffa friends. Jag älskar att åka iväg och tävla, bo i lägerlokaler, snarka i takt, äta ihop, tävla mot varandra, frysa på ett tc, heja på varandra, disskutera vägval och taktiker, vara nervös, skratta, alltså åh det är så så bra. Gemenskap och glädje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördagens långdistans var verkligen lång. 13km skulle springas men det stod jag över då vaderna sa ifrån efter sprintens hårda underlag. Jag har slarvat med att ta hand om mina vader så jag får skylla mig själv. Jag borde dricka mer, hålla koll på magnesiumintaget och stretcha, men allt det där har jag verkligen inte gjort. Det blev ingen långdistans för mig, istället gick jag till start tillsammans med kameran i min hand, jag startade och tog kartan och sedan satte jag mig i en solig glänta och bara njöt och väntade på att löparna skulle komma. Vädret var verkligen på topp och löparna lika så. De bjöd på många fina hopp över den bäck jag satt brevid. 
 
Fler bilder ifrån långdistansen finner ni på min fotoinstagram @WOASFOTO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helgens sista tävling gick i medeldistansens anda och vädret som verkligen hade anträngt sig under lördagen hade ingen kraft kvar att bjuda på fler soltimmar... Det var dimmigt hela dagen, tjock, blöt och kall dimma. Scharmigt och bra löpväder för en som mig som kokar när jag tar i. Och i tog jag, mycket faktiskt och kroppen svarade och jag fick till ett ganska bra lopp! Ja jag är nöjd! 
 
Nu är det tisdag, jag är hemma igen och jag jobbar igen. Skolan skriker efter vikarier och jag gör vad jag kan för att hålla ställningarna. Idag ska jag vara hos fyrorna, vi ska ha bild tror jag, eller om det var SO.... Det återstår att se men det löser sig alltid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback