Adjö Norrköping

 
Över en natt hade Norrköping täckts av ett lager med pudersnö. Inatt regnade det bort men jag hann föreviga att det kom. 
 
 
 
Jag har precis gjort klart det sista inför datortentan (adobeprogrammen och webbprogrammering) jag ska "skriva" ikväll. Det var filformat och färginställningar jag var lite osäker på men nu tror jag att det sitter. Tentan ska jag göra så sent som vid 18... Konstig tid men vi är en stor klass så det kommer att ta hela dagen för oss att bli klara (eftersom vi bara har 20st skoldatorer). Nu hoppas jag bara på att det går bra men kul kommer det nog att vara i alla fall, det är ju på grund av detta jag går denna linje!
 
Innan denna förberedelse, alltså under dagen idag, har jag sagt hejdå och god jul till Kajsa och Ellen med restauranglunch, jag har även köpt tyg jag ska sy byxor av och packat. Packat har jag gjort tills imorgon då det är min tur att lämna Norrköping och åka hemhem. Jag åker redan vid 06.30 så jag är i Uddevalla innan lunch. Skönt. Men på tal om att sy byxor... Hela dagen igår ägnade jag åt att sy just byxor.. Det var bara det att när jag skulle ta på mig dem var de för små haha. Det passade dock perfekt till Ebba så ingen "skada" skedd men nu vill jag göra ett par som även jag kan ha på mig! 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Åh, vilka underbara bilder! Hoppas tentan går riktigt bra :D

2018-12-20 @ 18:19:49
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback