December!

1a decembermys med Ellen och julgranen
 
Det är december, det är december! Ja hör och häpna det är decemeber, redan!?. Eftersom jag förra året helt missade den svenska vintern och framförallt juletiden njuter jag extra mycket nu. Jag har i helgen införskaffat julgran, klätt den och druckit glögg. Jag har myst-in december tillsammans med Ellen och jag har hunnit med att tillverka några julkort men också allt annat vardagligt som att träna och plugga. Och som jag tränat det senaste? Jag har verkligen kommit in i ett träningsmode där träningen bara flyter på. Det är motiverande och mer motiverad blir jag när det alltid finns någon att träna med. Något som också motiverar mig till att träna är att Vinterstudion har dragit igång och alla värlsdcuptävlingar i längdskidåkning. Jag blir inspirerad att fortsätta som Kalla skulle sagt det. 
 
 

Övrigt i livet mår jag bra
, jag har kommit upp ur min deppiga grop och känner mig pigg och glad igen. Det är härligt att vara mig själv och det känns som om jag har tagit kontroll över "situationen". Jag har koll på träningen och på skolan och just nu är det de två viktigaste målen jag har att jobba mot. 
 
Imorgon väntar en dugga som ska skrivas i Linköping i kursen Medieprcesser. Eftesom jag i stycken ovan beskrev pugget som ett av de största målen i livet just nu skulle man ju kunna tro att jag har pluggat ordentligt tills denna dugga,, men icke, jag har faktiskt varit riktigt dålig på just det. Men mitt nya motto i livet är att det löser sig, det har det ju alltid gjort hittills. 
 
Norrköpings mest frostiga morgon än så länge. Jag hoppas på fler fina fotorundor som denna!  
 
Over 'n' out Mo

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback