Grillkorv, ölrumpekyckling och ett sår i handen

 
Det har minst sagt varit en händelserik helg. Den började med att jag på lördagens träningspass ramlade och slog upp ett jack i handflatan. Blodet sprutatde och jag klarade inte av att titta på såret. Som tur var fanns Jeanette som kunde ta hand om mig. Hon tvättade rent och plåstrade om mig och sedan var det bara att fortsätta springa. Ont gjorde det och ont gör det fortfarande, men jag lever! 
 
När jag kom hem efter passet var handen så skör att jag inte kunde använda den. Då var det tur att Ebba fanns som kunde knyta upp mina skor och plåstra om mig på nytt. Resten av dagen tyckte jag synd om mig själv men kände mig lycklig över att jag inte blev av med hela handen. 
 
På söndagen hade Ebba och jag ett fullspäckat schema att följa. Vi börjde med att leta efter ved till vår grillunch, det gick bra! Vi hittade ett par plankor och en gammal solstol som vi bar med oss till Vrinneviskogen, grillplatsen för dagen. Innan grillningen hade vi dock tipspromenad på att-göra-listan. Det gick inte lika bra men vi fick en fin promenad i alla fall. Vi gick ganska snabbt och jag tror det berodde på att båda var peppade på att få tända brasan! Och haha som vi höll på med våra plankor, ni skulle sett oss. 
 
Jag försöker dela plankorna med en hand och Ebba försöker dela en palnka med en annan, runt om oss håller en skolklass också på att grilla, för dem går det lite bättre men efter ett tag, då ni, då får vi fyr på vår brasa! När glöden intagit får vi tillskott av Ellen så vi tre avnjuter korv, ketchup och rostad lök i det disiga vädret. Dagen slutar inte här, nej på eftermiddagen har vi styrt julmys med lussebullsbak och glöggdrickande! Vilken söndag, vilken helg! 
 
Idag är det nobelmåndag och ölrumpekycklingsmåndag, livet är allt festligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback