Summer

 

Klockan är 5.40 och jag är redan ute och far. Eller jag är påväg till jobbet och det lustiga är att jag inte ens tycker det är jobbigt, jag är liksom inte trött. På något vis har jag vant mig vid att stiga upp tidigt, så att ta bussen 5.34 är inga problem.  

 

Sedan sist jag skrev har sommaren kommit och jag har firat det på bästa möjliga sätt... tillsammans med vänner såklart. Det har badats och spelats minigolf, det har picknickats och solats men det har också festats och det på Summerburst med Ebba. (Hon är här! Och det för att stanna! Vilken grej!)

 

Minigolfen spelades i torsdag med ett gött gäng från IFK, vi var inte så bra, varken på golf eller på att stötta varandra men det var kul när det var över då vi fick äta och bada i solnedgången. 

 

I fredags hämtade Ebba och jag ut summerburstbiljetterna, gick hem, fixade oss och halsade vin. Eller jag halsade vin och Ebba drack en svingod drink... Jag har mycket att lära när det gäller festeri... men salongsberusade blev vi båda två och det var väl tur det för äldst var vi på dansgolvet och vi kände oss lite malplacerade. Men det är ebba och mig vi snackar om och vi kan ha kul i alla lägen. Och det hade vi! 

 

Vi var hemma tidigt då jag, nästa dag, skulle fota Skatås ryggar, ett traillopp IFK arrangerar. Jag vaknade pigg och inte allt för bakis så det gick bra att vara ute i hettan och fota. Resultatet blev dock liote sisådär. Det var väldigt svårt ljus, skarpt liksom, så det blev mycket kontraster och skuggor. 

 

Sex timmar senare var Ebba och jag på't igen och vi kom inte hem förrän vid halv fyra på morgonen. Söndagen blev en najs bakisdag på playan vid Härlanda Tjärn och sedan glassätning på Lenojet & Björnen. Prova deras blåbärsglass om ni får möjlighet till det! 

 

Idag är det tisdag och Vololife rullar på, inte jättesnabbt men ändå frammåt. Vi håller på med vårt bromssystem och dricker cacao cream. Annars så tränar jag för det mesta men det vet ni, igår körde jag både styrka och orientering, och idag är det intervaller som står på agendan. 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: emma

vilken fin klännign :)

Svar: Tack!!
Moa Gustafsson

2018-06-05 @ 18:18:17
URL: http://nouw.se/islycka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback