Seger

Jag vill inte lämna förra veckan riktigt än trots att jag har massor av kul som väntar framöver. Det var en väldigt bra vecka sist och precis som jag nämnde nedan avslutade jag den med sprint i Lysekil. 
  (null)
 
Linnea och jag lämnade Uddevalla och åkte västerut på söndagsmorgonen till dubbelsprinten som Stångenäs Ais arrangerade. Vi sprang alltså först ett sprintlopp och sedan ett till några timmar senare, eller vi och vi, syrran agerade fotograf då hon var sjuk, men jag kunde springa på under båda loppen. 
 
Prestationen blev en blandning av bra och dåligt utförande. Kroppen kändes seg och huvudet lite bakom flötet. Jag gjorde många dumma grejer men lyckades vända situationen snabbt. Under lopp nummer två var kroppen med mig betydligt bättre! Det var kul att känna men vaderna svek mig mot slutet. Jag måste ta tag i mina tåhävningar!
 
Det blev seger, och seger är alltid en seger så jag är glad! Vi firade med kebabrulle och solbadning ute på klipporna! Vilken dag! 
 
Nu är jag tillbaka i Göteborg igen och i veckan väntar en del träning, en del kompishäng och sist men inte minst så kommer Ebba hit och hon kommer för att stanna! Ebba ska nämligen också arbeta på Volvo i sommar, tyvärr inte på Lundy men vi kommer att bo 500meter ifrån varandra i Studiegången! Vilken grej va! Tagga tagga tagga! Vi startar upp sommaren tillsammans med Summerburst så okej, denna veckan kan börja! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback