Kort hår, rödvin på väggen & blåmärken överallt

 
Vilket liv en lever, det har jag sagt många gånger förr men det tåls att upprepas. Vilket liv en lever, jag lever. De senaste veckorna, eller rättare sagt sedan skolstarten i januari har varit fullspäckad och jag gillar det. Det gör mig effektiv, produktiv och villig att ta tag i saker och ting. 
 
I skolan har vi fullt upp med grupparbeten och på fritiden har jag fullt upp med phadderi-planering och med att försöka bli frisk på riktigt. I grupparbetena tar vi fram logotyper och varumärken åt olika företag och vi gör en undersökning av LiU-appen och dess interaktionsdesig. Lärorikt och kul! Inom Phadderiet planerar vi för fullt vår image och tema som ska snart ska presenteras, men allt är typ hemligt som så mer än såhär tänker jag inte berätta. Och att försöka bli frisk går sisådär men på onsdag har jag vilat i över en vecka så då tänker jag att det är dags att ta på sig träningskläderna igen! Det är helt sjukt så mycket jag saknar att träna!
 
Highlights som hänt det senaste:
♦ Alla hjärtans dag - Mys med Ebba och Ellen på Pig & Hen, 
♦ Hemmafest - Vi hostade hemmafest förra fredagen som resulterade en vinflaska
på väggen... så vi var tvugna att måla om dagen efter, hur kul och random haha!
 Boda Borg - Vi hade kick off med Phadderiet i söndags på Boda Borg och nu har
jag blåmärken precis överallt och sedan åt vi middag ihop på donken, nice
Ny frisyr - Ebba klippte av mig håret så nu är jag redo för vår
Två segrar - Ja någon är tydligen proffs på tipsproenad, två nya segrar till mig! 
Snöfritt - Det är så gott som snöfritt och solen lyser om dagarna! 
 
Här är ett work in progress btw
Gjord utefter en bild jag tog i höstas 

Kungar på tipspromenad

Nämen hej! 
 
Denna helg har jag varit lite småkrasslig. Jag fick ett bakslag på min förkylning efter onsdagens löpprunda, och det suger för en som vill träna. Men jag har gjort mycket annat skoj som att åka till Stockholm för att titta på Wharhol-utställningen tillexempel. 
 
Ellen och Andy
 
Till Stockholm åkte jag med de från GDK som ville hänga med. Vi åkte på lördagmorgonen så att vi kom fram till Moderna museet precis innan det öppnade. Efter en gruppbild utanför fick vi fritt röra oss mellan konstverken på insidan. Vi var främst där för att få se utställningen om Andy Warhol. Ska jag vara ärlig är jag inte direkt en museemänniska men eftersom vi har läst om Warhol i en av våra kurser var det kul att få verken i verkligheten. 
 
När vi inte hade något mer att titta på rörde Ellen och jag mig in till stan där vi sporadiskt strosade runt. Vi hade inte direkt några krav på vart vi skulle gå så det slutade med att vi gick drottninggatan ner till Gamal stan där vi sicksackade oss fram mellan gränderna. Det var en slaskig med fin och mysig dag i Stockholm. 
 
Ellen på Vapiano i Gamla stan
 
Tipsgänget 
 
Söndag betyder tipspromenad. Det är ju tipssöndag på söndagar. Denna vecka fick Ebba och jag med oss Ellen ut i spåret och det gav resultat! Vi vann! 
 
Det var riktigt fint i skogen där vi gick. Norrköping har också fått tonvis med snö över sig och det piggar verkligen upp den annars mörka vintern som är. Tyvärr blir det dock ganska slaskigt i själva stan men det får en ta när vardagen blir ljusare. En annan tradition vi infört på söndagar är att äta buffé på Rosegarden som ligger på drottninggatan i nkpg. Den är prisvärd och det serveras mjukglass och friterad banan till efterrätt så direkt efter tipspromenaden traskade vi dit för att äta upp oss. Hur gott som helst!
 
inspotips
 
Nu är det måndag och ny skolvecka. Precis som förra har jag mycket planerat men för idag är jag klar med skolarbetet. Gött!