Kungar på tipspromenad

Nämen hej! 
 
Denna helg har jag varit lite småkrasslig. Jag fick ett bakslag på min förkylning efter onsdagens löpprunda, och det suger för en som vill träna. Men jag har gjort mycket annat skoj som att åka till Stockholm för att titta på Wharhol-utställningen tillexempel. 
 
Ellen och Andy
 
Till Stockholm åkte jag med de från GDK som ville hänga med. Vi åkte på lördagmorgonen så att vi kom fram till Moderna museet precis innan det öppnade. Efter en gruppbild utanför fick vi fritt röra oss mellan konstverken på insidan. Vi var främst där för att få se utställningen om Andy Warhol. Ska jag vara ärlig är jag inte direkt en museemänniska men eftersom vi har läst om Warhol i en av våra kurser var det kul att få verken i verkligheten. 
 
När vi inte hade något mer att titta på rörde Ellen och jag mig in till stan där vi sporadiskt strosade runt. Vi hade inte direkt några krav på vart vi skulle gå så det slutade med att vi gick drottninggatan ner till Gamal stan där vi sicksackade oss fram mellan gränderna. Det var en slaskig med fin och mysig dag i Stockholm. 
 
Ellen på Vapiano i Gamla stan
 
Tipsgänget 
 
Söndag betyder tipspromenad. Det är ju tipssöndag på söndagar. Denna vecka fick Ebba och jag med oss Ellen ut i spåret och det gav resultat! Vi vann! 
 
Det var riktigt fint i skogen där vi gick. Norrköping har också fått tonvis med snö över sig och det piggar verkligen upp den annars mörka vintern som är. Tyvärr blir det dock ganska slaskigt i själva stan men det får en ta när vardagen blir ljusare. En annan tradition vi infört på söndagar är att äta buffé på Rosegarden som ligger på drottninggatan i nkpg. Den är prisvärd och det serveras mjukglass och friterad banan till efterrätt så direkt efter tipspromenaden traskade vi dit för att äta upp oss. Hur gott som helst!
 
inspotips
 
Nu är det måndag och ny skolvecka. Precis som förra har jag mycket planerat men för idag är jag klar med skolarbetet. Gött! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback