Åre!!

 
Halli hallå! Jag har varit i Åre, men i mitt huvud är jag fortfarande där. Jag hade verkligen så kul och Ebba och jag kan inte sluta prata om allt som har hänt och som vi fick uppleva. Får ni möjlighet att åka dit, gör det!
 
Ebba och jag åkte till Åre tillsammans med två fyllda studentbussar från skolan med klasskamrater och icke, okända och kända. Det tog oss hela natten, och ja, den natten var lång, obekväm och sömnlös. Hela resan blev ganska sömnlös men ändå har vi har haft eneregi att åka skidor hela dagarna och sedan gå på after ski och ut på Bygget. Vi har haft fullt upp! 
 
 
Vi hade också tur med vädret! Varje dag sken solen över backarna och skapade ett magiskt ljus som jag främst fick njuta av i stället för att föreviga. Jag vet inte hur många gånger jag sa till Ebba "TITTA VAD VACKERT DET ÄR", hon tröttnade ganska snart men jag fortsatte för jag kan inte sluta älska naturen och förundras över dess väderfenomen. 
 
 
Nu är jag tillbaka i verkligheten och skolan har verkligen satt igång. Vi har flera, flera grupparbeten och bara idag har jag varit på tre möten med tre olika grupper. Det är ett svårt pussel att få ihop men det är ett ganska kul pussel. Jag överlever vill säga. Den kommande veckan har jag inget secpiellt planerat förutom just skolan, eller jo förresten! På lördag åker jag till Stockholm med klasen för att gå på Andy Wharlos utställning och för en dag på stan. Det ska bli kul! Vi hörs!  
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor Gustafsson

Vill också vara i Åre! Mammaelli

2019-02-05 @ 15:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback